Postări

Se afișează postări din iulie, 2011

Coperti

Imagine
Am facut, si dupa caz, refacut, copertile unora dintre romanele sau fanficurile mele. M-am gandit sa vi le arat si voua: Si unele care au ramas neschimbate:

Ca o marioneta in mainile unui papusar nebun

Imagine
Cine-ar fi crezut? Destinul isi bate joc de noi…cand eram aproape, exista o prapastie imensa intre noi, nu puteam sa ma ridic niciodata la nivelul tau. Acum suntem departe…si am pasit pe urmele tale, mai departe.  Oare tu ma tineai in loc? Acum am nevoie de tine din nou, sa ne privim ca egali, sa ne sfatuim ca doua prietene adevarate.Oare te vei intoarce? Iar eu voi putea sa te primesc inapoi? Iti dai seama cum destinul isi bate joc de noi? E ca si cum zeii as savura scena, amuzandu-se. Imi rasuna in urechi rasul lor malefic. Ca o marioneta in mainile unui papusar nebun .(Elena Costea) Un papusar cu un simt al umorului sadic, care isi bate joc de doua biete papusi din lemn si de sufletul lor naiv. 

Ce personaj Harry POtter esti?

Imagine
Esti neinfricata Hermione. Esti o persoana calma, matura si prietenoasa. Inteligenta din fire, stii sa porti o conversatie pe orice tema si reusesti sa te faci ascultata intr-un grup. In momentele conflictuale dai dovada de mult tact si pricepere si nu te opresti decat atunci cand ai rezolvat problemele. Sensibila si foarte comunicativa, consideri ca prietenii sunt pentru o viata, asa ca faci tot posibilul sa ii tii langa tine si sa ii ajuti de fiecare data cand este nevoie. Puteti face si voi quizul aici.

Nebun de alb

Imagine

Jurnalele vampirilor

Imagine
Ca o mega-fana a "The vampire diaries" ce sunt, am citit cartile care au stat la baza serialului de abia acum.(din motive obiective, dar trecem peste) Avand in cap imaginea actorilor, mi-a fost foarte greu sa fiu pe aceeasi lungime de unda cu personajele din carte, dar m-am adaptat pe parcurs. Nu inteleg de ce au scos-o pe Meredith, era singura persoana normala dintre prietenele Elenei (probabil de aia). Dar nu pot sa ma abtin de la a spune cele ce urmeaza: Daca nu as fi citit volumul 5, e posibil sa imi fi placut Jurnalele vampirilor. Pentru ca volumul 5 e.....nu gasesc niciun cuvant decent prin care poate fi descris fara sa renunt la sarcasmul meu caracteristic. Adica....wtf? Elena moare, invie ca vampir, iar moare, invie ca spirit, apoi invie ca jumate-spirit-jumate-om (zici ca e jumatate-om-calare-pe-jumatate-de-iepure-schiop) si dupa aia mai invie inca o data ca si om....dar de fapt nu e chiar om, ca are vreo 3 feluri de aripi care o ajuta in batalia ei cu jumatate-vulpe

Pottermore

Imagine
Si eu care credeam ca e o noua carte Harry Potter... Sursa

Atractie de Elena Costea

Imagine
Recenzie pentru blogul FanFicTwilight “Atractie” este romanul de debut al Elenei Costea si a aparut in aprilie 2011 la editura “Scrisul romanesc”. “Atractie” este povestea de dragoste dintre Ema, o adolescenta  din Manhattan si Brian, directorul liceului la care ea invata. In urma participarii la un consurs de esee, Ema pleaca, alaturi de prietena ei cea mai buna, Magda si de tatal acesteia, Brian, intr-un schimb de experienta in Anglia. Departe de casa si familie, atat Ema, cat si Magda, se simt libere sa faca lucruri pe care acasa nu le-ar fi putut face. Daca Magda isi pierde noapte dupa noapte la petreceri extravagante imbibate in alcool, Ema cedeaza atractiei pe care o simte pentru Brian si insistentelor lui. Dar orice greseala are consecintele sale, dupa cum viata o va invata in modul cel mai crud pe Ema; consumul exagerat de alcool pune capat vietii Magdei intr-un mod tragic, lasand-o pe Ema singura cu durerea, teama si nesiguranta ei. Stie, in adancul sufletului, ca e gresit sa