Weekend


Mda, si cum e weekend, m-am plimbat si eu putin prin oras astazi.

Mi-am cumparat o carte, mai exact "Chemarea cucului" de J.K. Rowling, am vazut cum au mai decorat astia prin centru anul asta si am ras copios de un boschetar care se certa cu dragonul.

Cum care? Ala de la Unirii, ziceti voi cum il cheama.

Seara am vazut World War Z, o sa revin cu o recenzie cand o sa fiu mai...treaza, pentru ca acum e foarte tarziu, sau foarte devreme, depinde cum privesti lucrurile.

Vreau sa vina mai repede sarbatorile, am niste planuri dragute si sper sa nu se schimbe nimic, sa nu se traga nimeni pe cur. Daca nu stii ce inseamna "a se trage pe cur", sa va explic: este situatia aia de rahat, cand tu ai organizat un party sau o iesire in oras/in afara orasului si incep sa te sune oamenii, unul ca i-a fatat motanu', altu' ca nu stiu ce treaba are, si asa, se duce dracu' tot ce ai planificat. Ei, oamenii astia care renunta in ultimul moment si vin si cu o scuza penibila se numeste ca se trag pe cur.

Mai jos aveti un clip cu greseli de la filmari si cu ocazia asta va spun ca am mai deschis inca 2 canale secundare pe youtube, va las si clipurile pe care le-am postat pana acum pe ele.

Hai va pup si nu uitati,








Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Proba 23. Tehnologia Philips, la picioarele tale

Proba 15. Cu sculele electrice potrivite, si tu poti fi un mester priceput!

Pãrându-mi rãu de adolescenţã