Postări

Se afișează postări din aprilie, 2016

De ce adultilor le place sa sperie copiii?

Am avut acum un flashback. În generală, cu precădere în clasa a opta, toată lumea ne amenința ca liceul e dracu'. Dracu cu ciumă, chiar. Ca va fi materie mai multă și mai grea, ca profii sunt exigenți, ca hau hau. Nu ne-a zis nimeni ca vom întâlni oameni minunați, ca vom evolua extraordinar ca persoane,  ca vom crea legături și amintiri care vor rămâne cu noi, în noi, pentru restul vieții noastre pe pământ. Mi-ar fi plăcut să îmi spună cineva.  Aș fi prețuit mai mult fiecare moment.

Am facut blatu'

Da, eu. Azi. Pe 139 Pentru că mi-a expirat abonamentul și mi-am dat seama că am uitat sa îmi iau bilet abia când eram în autobuz. Aveam de mers 5 statii, iar casă de bilete nu era în drum. Așa că am mers moca. Prima data după mulți ani. Și eram hotărâtă să nu plătesc nicio amendă. Pentru că am plătit la bilete și abonamente la viața mea, încât cred că am susținut cel puțin 15% din RATB. Dar nu a venit nimeni să mă întrebe de sănătate. Norocul (meu) lor!

Suferi de tine?

În perioada asta sunt mai sensibilă, sufăr de mine, cum s-ar zice prin sectorul 5. Nu e astenie de primăvară, e gândul că fac 28 de ani și nu am realizat nici jumătate din ce mi-am propus. Iar unele chestii cel mai probabil nu vor fi realizate..... niciodată. Iar chestia asta e tristă și frustrantă și nasoala. Deci dacă mă întrebați ce mai fac si ma buseste plânsul, nu disperați! Nu am luat-o razna, cel puțin nu de tot. Nu e astenie de primăvară, e astenia zilei de naștere. La care se adaugă socul ca mă apropii de 30 de ani. Și ca mai am nițel și fac 10 ani de când am terminat liceul. Cu alte cuvinte, sunt o bătrână. Nu din cauza vârstei, ci din cauza ca o ard tot ca la 20 de ani. Dacă mă gândesc mai bine, e o nebunie! O să îmi treaca pe la sfârșitul lunii mai.