Porcarii

Stirea zilei: Huidu a omorat 3 oameni!

Stupoare!

Toata lumea numai despre asta vorbeste, despre cum a omorat Huidu oamenii aia. Dar cum i-a omorat? A intrat cu cutitul peste ei in casa, i-a taiat cu drujba, le-a tras un glont in cap? Nu, pai intr-un accident de masina.

Nu mi-o luati in nume de rau, imi pare rau de bietii oameni, Dumnezeu sa-i ierte, dar sunt contrariata de felul in care sunt interpretate lucrurile. Nu cred ca Huidu a zis "Vedeti fraierii aia din Logan? Hai sa ii omoram." Pana la urma, omu' era si el cu familia in masina, logic bai frate ca nu a vrut sa se intample nimic din ce s-a intamplat.

Huidu e un idiot si din cauza idioteniei lui au murit niste oameni. Dar a fost totusi un accident, asta insemnand ca nimeni nu a vrut sa iasa asa. S-a intamplat...accidental.

Stiti care e culmea? Huidu acum e ponegrit, facut criminal si asa mai departe. Dar daca ar fi murit el in accident, internetul vuia de articole care incep cu "a fost un om bun...bla bla". Daca el ar fi murit, lumea zicea "vai saracul", dar pentru ca e in viata, lumea zice "vai, criminalul", desi circumstantele in care s-a petrecut accidentul sunt aceleasi.

Concluzia? Daca mori, esti un erou, daca traiesti, ajungi un criminal.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Proba 23. Tehnologia Philips, la picioarele tale

Proba 15. Cu sculele electrice potrivite, si tu poti fi un mester priceput!

Pãrându-mi rãu de adolescenţã