Ce mai citesc, ce filme mai vad, ce mai fac

In ultimul timp n-am avut chef sa citesc, daca puteti crede asa ceva. Da, eu, care imi cumpar atatea carti incat nu imi mai incap in biblioteca, si care imi pierd noptile citind, nu am avut chef!

Poate ca nu am gasit cartea care sa imi placa. Am inceput Altfel de ingeri #3 Gelozie si pot sa spun cu mana pe inima ca e naspa. Mi-a placut foarte mult primul volum, a fost dragut si al doilea. Dar al treilea...uhhm. Am mai inceput si Greselile Mirandei, dar si aia m-a plictisit. 

Citesc Fetele bune ajung in Rai, fetele rele ajung unde vor, insa doar cand merg cu tramvaiul sau metroul. Acasa nu am chef deloc de ea. In ritmul asta, o sa o termin la anu' :)). E tare cartea, o lectie de putere pentru femeile carora le e frica sa se afirme, dar nu e pentru mine. Recunosc genul ala de femei despre care vorbeste autoarea, dar nu ma identific cu ele.

Am primit de la All in cadrul campaniei vALLuntar, Cheia si P.S. Te iubesc. Vroiam sa incep cu Cheia, dar a pus mama repede gheara pe ea. Asa ca am inceput sa citesc P.S. Te iubesc. E tare. E trista. Si tare. E despre moarte, intr-o perioada a vietii mele in care simt Moartea suflandu-mi in ceafa. Ati zice ca asta ma demoralizeaza, dar de fapt ma ajuta. E o carte frumoasa si sigur nu voi renunta la ea, are acel ceva care te face sa vrei sa o citesti pana la ultima fila.

Pe scurt: La 30 de ani, Holly ramane vaduva. Gerry, sotul ei, marea ei iubire, ratiunea ei de a trai, e invins de boala si se stinge. Inainte de a muri, el ii scrie o lista cu lucruri pe care ea ar trebui sa le faca, fiecare pe cate un bilet, sigilat intr-un plic, cu o cerinta mai speciala: sa deschida cate un plic in fiecare luna. 

La categoria "ce filme mai vad": am fost ieri la cinema si am vazut Cronicile Casterilor: a 16-a luna. Acum, daca ma intrebati, habar n-am de unde si pana unde a 16-a luna. La titlu, ma refer, nu stiu de unde vine.
Primul lucru pe care il pot spune despre film e unul negativ: nu mi-au placut actorii. Nu neaparat ca si joc actoricesc, dar...erau naspa. Nu stiu daca urati, dar nici frumosi. Nu aveau nimic deosebit. 

Apoi, am o banuiala ca in carte e explicat totul mai bine, dar in film, explicatiile sunt atat de rapide, ca ametesti. Nu am inteles prea bine de ce mama si verisoara Lenei au facut toata invarteala aia la final, daca ea tot urma sa fie revendicata de Intuneric, din cauza Blestemului.

E un film siropos, dar dragut. M-a facut sa imi doresc si mai mult sa citesc cartea. Dupa ce o voi citi, poate voi vedea din nou filmul si...cine stie, o sa imi placa mai mult.

Din categoria "ce mai fac": ascund burgeri  si doze de cola in buzunare, intrand la cinema cu parul in vant, la fel ca Max din 2 broke girls.(Mega-tare serialul, btw).

Si rad, rad, rad cu Bianca. Si imi amintesc, din cand in cand, ca viata e frumoasa. Nu vreau sa uit asta, oricat de multe probleme as avea. Si...am.

Ma bate gandul sa fac videoblog...adica ce bat campii scriu aici, sa ma filmez in timp ce vorbesc si sa postez pe blog. Ce parere aveti?

A, da, si apropos de asta...ii urmaresc pe ei:

http://www.youtube.com/user/tequila1428

http://www.youtube.com/user/AlexContras

wow, ce mult am scris, sa ma opreasca cinevaaaa!

p.s. Da, va iubesc, dar nu asta vroiam sa zic. Mi-am amintit ca m-am filmat si eu, am facut vlog cand inca nu era la moda. Ha!

Aici, curiosilor :))
http://www.youtube.com/watch?v=zbJGpEy5iRc&list=UU56bT7ru29n-07tqTeU-aEg&index=10

Comentarii

Bianca a spus…
Asteptam de ceva vreme sa mai scrii.

Postări populare de pe acest blog

Proba 23. Tehnologia Philips, la picioarele tale

Proba 15. Cu sculele electrice potrivite, si tu poti fi un mester priceput!

Pãrându-mi rãu de adolescenţã