Sunt alergica la inimioare roz :))

In luna februarie a fiecarui an am si eu o dilema: ce atata tam-tam cu iubirea asta ce rasare brusc si se manifesta fix de Valentine's sau Dragobete?
De ce nu ne putem iubi si nu ne putem exprima afectiunea in fiecare zi a anului?
De ce sa imi dai baloane roz (nu imi da nimeni baloane roz, oricum) pe 14, cand poti sa imi faci un cadou, o floare, o sarutare, o delcaratie, oricand?
E ziua iubirii, ati spune. Pai si ce, in celelalte zile ale anului nu iubim?
Stiu ca avem nevoie de un motiv, asa cum avem nevoie de Craciun ca sa fim mai buni, mai toleranti, de Revelion ca sa tragem o linie si sa vedem ce am realizat si ce ne propunem.....dar de ce avem nevoie de motiv?
Daca te iubesc, iti voi spune asta atunci cand simt, voi fi toleranta pentru ca ma faci sa fiu o persoana mai buna, nu pentru ca e Craciun sau Revelion sau Valentine's day.
Nu e mai frumos sa facem un cadou sau o declaratie celui drag intr-o zi normala, sa-l luam prin surprindere facandu-i ziua mai buna, decat de Valentine's day, cand si asa se asteapta la asta?
Noi avem puterea sa facem o zi mai buna si putem transforma orice zi in sarbatoare. 

Comentarii

MikuMyuuki a spus…
Sunt imuna. Dar e bine, la urma urmelor, ca exista o zi dedicata iubirii, cand oamenii chiar fac cadouri. Adica si cei mai idioti fac cadouri, doar pentru ca toata lumea face asta. Chiar si idiotii care nu ar scoate un ban din portofel pentru nimic in lume, pe 14 se conformeaza.
E o prostie mondiala. O prostie draguta:))
Bianca a spus…
Grozav articolul.

Cel putin cu mine face sens ce spui si iti impartasesc gandurile. :X

Pupic.
Ramona a spus…
Bianca, daca nu imi dai briose in forma de inimioare, te sparg :))
Anonim a spus…
Îmi pare bine să văd că nu-s singura alergică la inimioare, ursuleţi şi baloane de Ziua îndrăgostiţilor şi că mai cred şi alţii că i se acordă o importanţă exagerată acestei zile.
Eu una prefer să zilele normale cu mici surprize ocazionale, care să-mi amintească mereu că sunt iubită. Evident că-mi place la rândul meu să fac astfel de surprize, pentru a primi un zâmbet în plus, pentru a avea mulţumirea că i-am înfrumuseţat o parte din zile mai mult decât de obicei, pentru a mă asigura că ştie mereu cât îl iubesc

Postări populare de pe acest blog

Proba 23. Tehnologia Philips, la picioarele tale

Proba 15. Cu sculele electrice potrivite, si tu poti fi un mester priceput!

Pãrându-mi rãu de adolescenţã