Cainele salvator

Chiar zilele trecute ziceam ca imi doresc un caine de talie mare, sa ma apere el pe mine, nu sa il apar eu pe el, cum se intampla cu Happy.
Dar iata ca am trecut printr-o situatie in care Happy mi-a fost de mare folos, daca nu era el, puteam sa ajung la stirile de la ora 5.
Sa vedeti: imi tot zicea S. sa bag bocancii la masina de spalat, sa nu ma mai chinui sa ii spal manual, asa ca astazi asa am facut. Bag bocancii, pornesc masina si ma duc pe balcon sa strang hainele de pe sarma.
Ceva mai tarziu, aud un fel de carait, venind dinspre baie, dar il ignor. Apoi il vad pe Happy privind cu mare atentie spre baie. Ba, zic, hai sa ma duc sa vad ce e acolo. Cand ajung la baie, catamai flacara. Luase foc triplu stecherul la care era conectata masina de spalat. Repede, trag toate sigurantele si opresc curentul, dupa care imi permit sa ma cac pe mine de frica.
Daca n-ar fi fost Happy, nu ma duceam sa vad ce se intampla si focul ar fi putut sa se extinda, pe scurt, o beleam original. Asa, am scapat usor, nu a ars nimic, in afara de prelungitor, masina de spalat e ok, eu am baut niste apa cu zahar si mi-am revenit.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Proba 23. Tehnologia Philips, la picioarele tale

Proba 15. Cu sculele electrice potrivite, si tu poti fi un mester priceput!

Pãrându-mi rãu de adolescenţã