Vrei sa devii reprezentat sau sa afli mai multe despre Avon? Noi nu vindem minciuni!

Știți anunțurile alea care par a fi pentru un loc de munca part time, iar cand le deschizi, ti se îndrugă verzi și uscate despre Avon și Oriflame? Vă enervează? Ce credeți? Și pe noi! Așa că nu vă vindem roșii și cartofi la suprapreț, nu vindem nisip  arabilor și gheață eschimoșilor.

Avon este un fel de job. Și este oarecum part time. Nu e un job din care să iti  poți plăti chiria și să îți crești copiii. Daca ai piață de desfacere, poți câștiga bănuți frumușei. Dacă nu ai piață, nu știi ce, cui și cum sa vinzi, Avon te învăța, alaturi de liderul care (chiar) îți stă la dispoziție pentru orice problemă.
 
              Nu îndrugăm verzi si uscate, spunem pe bune, din experienta noastră ca reprezentante Avon. Mai jos găsești beneficiile pe care le vei avea daca te înscrii ca reprezentant:

 
 Primii 4 pasi in Avon sunt cei mai importanti!
 
                  Spre exemplu, in prezent, la pasul 1, ai nevoie de o comanda cu valoare minima de 150 de lei pentru a castiga o reducere de 15% respectiv daca ai comanda de 150 lei platesti cu 25 lei redus, adica 125 de lei si.... primesti cadouri un rimel si o oja (rimelul are o valoare de 17 lei iar oja de 10 lei, foarte usor inca 27 de lei castigati!)
 
                   In cazul in care esti norocoasa sau iti place foarte mult sa faci bani din Avon, ai posibilitatea sa dai din primul pas o comanda de 300 de lei si atunci reducerea ta este de 20 la suta adica pt o comanda de 300 de lei vei plati : 240 lei
 
                   La pasul 2, comanda trebuie sa fie de 190 de lei minim, pt ca tu sa iti castigi cadoul respectiv un parfum in valoare de 72 de lei!
 
                 
                  La pasul 3, deja devine lejer si este chiar de preferat sa fie mentinut astfel deoarece pasul 4 este cea mai mare provocare. Pasul 3 necesita o comanda minima de 120 de lei si aici ai un bonus, cu inca 5 la suta reducere fata de cei 15 % obisnuiti, deci 20 la suta reducere asta insemnand spre ex la 120 lei redus cu 20%= 96 lei de plata.
 
                
                   Acum, revin din nou si spun, daca ai o comanda mai mare, spre exemplu 200 lei, redus cu 20%= de plata 160 ceea ce inseamna ca ai castigat 40 de lei.
 
                
                   Dupa cum spuneam mai devreme, cea mai mare provocare la inceputul tau ca reprezentant Avon, o reprezinta pasul 4, unde ideal ar fi sa avem comanda de 300 de lei, si avem redus cu 20% plus cadourile motivationale: un set compus din 2 crème spa de ingrijire , cu unt de shea.
 

                
          Nu știi dacă vei reuși? Nici noi nu am știut, dar am încercat. Nu ai nimic de pierdut. Si vei avea ceva ce noi nu am avut la început: pe noi, alaturi de tine. Dacă te tentează, scrie-ne la una din adresele:  ramona88badea@yahoo.com  sau mary_adamari@yahoo.com

Semnat: Maria și Ramona, reprezentanți Avon

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Proba 23. Tehnologia Philips, la picioarele tale

Proba 15. Cu sculele electrice potrivite, si tu poti fi un mester priceput!

Pãrându-mi rãu de adolescenţã