Ganduri matinale (sau nu)

Azi, cand asteptam la doctor, vine una la receptie si zice ca vrea sa mearga la gineco pentru test de sarcina. Ceva mai tarziu, la farmacie, tipa de langa mine cere test de sarcina. Ies din farmacie, intru in alta farmacie, unde o a treia tipa cerea test de sarcina.

Ce-ati patit, pasaricilor? A venit primavara si v-a crescut fertilitatea si cheful de... viata? S-au scumpit prezervativele?

"Lua-v-ar dracu’ de animale în cãlduri", ca sa citez din nymphette, "dacã ar fi dupã voi aţi ţine-o într-un futai de dimineaţa pânã seara!"

Cred ca asta poate sa intre la #gandurimatinale, chiar daca e ora 16:30. N-am mai dormit de 34 de ore...

Comentarii

Anonim a spus…
ti-e ciuda?
cred ca viata ta e destul de goala si esti destul de frustrata daca tii sa critici femeile pentru ca raman insarcinate. iar citatul m-a dat pe spate, ce sa zic.
Ramona a spus…
Da, mi-e ciuda pe proastele care nu stiu sa se protejeze, pe "educatia" lor. Mi-e extraordinar de ciuda ca raman gravide si dupa aia fac avort sau isi abandoneaza copiii, sau si mai rau: devin parinti, cu toate ca nu isi doresc si nu sunt pregatite pentru asta. Mi-e ciuda pe copilul ala care o sa afle ca s-a nascut pt. ca ta'su' nu a stiu sa isi puna un prezervativ si ma'sa nu a stiut sa ia anticonceptionale. Asa de ciuda ca ma zgarii pe ochi, ma!
p.s.: bine ai revenit pe blog! Cum am permis din nou comentarii anonime, cum ai rasarit ca o ciuperca otravitoare! Mi-era dor de o fraiera care sa comenteze aiurea, in speranta ca ma voi ataca.

Postări populare de pe acest blog

Proba 23. Tehnologia Philips, la picioarele tale

Proba 15. Cu sculele electrice potrivite, si tu poti fi un mester priceput!

Pãrându-mi rãu de adolescenţã