Filme

Filme, filme, filme...

Am vazut doua artistice in weekend, ca am cam ignorat regula mea cu unul pe saptamana si iar am innebunit cu serialele.

Stoker e...cam dubios. Genul de film cu mult mister, dar greoi. Nu e facut pentru iubitorii de actiune. Are multe scene moarte, putina actiune si putin dialog. Ideea in sine e misto, dar daca nu ai rabdarea de a savura genul asta de film....ei bine, te cam adoarme.

Dupa Stoker am vazut Masina timpului. Vorba vara'mii, "Slava Domnului, astia macar vorbesc!".
Filmul se indeparteaza mult de la povestea originala a lui Wells. Imi place inceputul, ceea ce il determina sa construiasca masina timpului, felul in care incearca sa caute in viitor raspunsul la o intrebare despre trecut.

Mi-ar fi placut sa pastreze Eloii mai aproape de descrierea din carte, iar finalul m-a cam enervat, a fost putin cam prea dulce pentru gustul meu, dar trebuia sa fie ceva in genul asta, dat fiind ca filmul este din perspectiva lui Alexander, iar cartea nu este.

Si dupa aceste doua filme, dintre care niciunul nu m-a dat pe spate, dar amandoua au avut parti bune, m-am apucat sa ma uit la un serial nou, Twisted. Nu stiu daca stiti romanul meu, Demonul de rubin. Cand l-am scris eram innebunita dupa Avan Jogia (nu ca acum n-as fi, omul arata trasnet!) si mi l-am imaginat pe Augustin aratand ca el.

Ce vreau sa spun este ca principalul motiv pentru care m-am apucat sa ma uit la Twisted este Avan Jogia. (mi se intampla des, da!) Serialul asta e super-tare, deja il ador si nu am vazut decat primul episod.(atat a aparut). 

Sper doar sa nu evolueze in stilul Pretty Little Liars, cu o intriga atat de alambicata ca ai si uitat de la ce a pornit, pana sa se rezolve. Pur si simplu, a inceput prea bine ca sa sfarseasca asa!

Eu atat am avut de zis, daca vreti descrierile filmelor...google-it! :))

Comentarii

Unknown a spus…
sau poate nu te merita

Postări populare de pe acest blog

Proba 23. Tehnologia Philips, la picioarele tale

Proba 15. Cu sculele electrice potrivite, si tu poti fi un mester priceput!

Pãrându-mi rãu de adolescenţã