Concurs: voi cat de bine ma cunoasteti?

Dragi bloggeri şi cititori,

Voi ştiţi cât de puţin timp a mai rãmas pânã când vor veni sãrbãtorile de iarnã?

Bine, o sã ziceţi cã sunt nebunã, pentru cã mai sunt 20 de zile pânã de 1 decembrie şi încã 25 de atunci pânã la Crãciun. Aşa este, numai cã eu tot aveam impresia cã suntem în septembrie, din cauza vremii calde.

Și când mi-am dat seama cã suntem în luna noiembrie, am avut un mic şoc. Deci, în lumina confuziei mele (nu ştiu dacxã existã expresia asta, dacã nu, o inventez eu acum), trebuie sã fiţi de acord cu mine: nu mai e mult pânã la sãrbãtori.

Cu toate cã urãsc iarna şi frigul, ador sãrbãtorile de iarnã. Ȋmi place sã îi duc pe nepoţeii mei la colindat, sã împodobesc bradul, sã se reuneascã toatã familia de Crãciun şi sã ne facem cadouri.

Și cum am intrat în atmosfera asta de sãrbãtoare cu o lunã mai devreme, eu zic sã dansaţi cum cânt eu, cã n-aveţi şanse sã mã întoarceţi la realitate.




Mie îmi place mai mult sã dãruiesc decât sã primesc, îmi place sã umblu prin magazine pentru alegerea cadoului perfect şi fericirea de pe faţa persoanei când i-l ofer.

Atunci când primesc cadorui, le examinez cu atenţie, pentru cã ele îmi aratã cu exactitate cât de bine mã cunoaşte persoana care mi l-a oferit.

Voi cât de bine mã cunoaşteţi?

Participaţi la concurs lãsând un comentariu la acest articol în care îmi spuneţi voi ce cadou mi-aţi oferi de Crãciun. Ȋncercaţi sã fiţi exacţi (de exemplu, nu e suficient sã spuneţi o carte ci şi ce carte; nu o bijuterie ci ce bijuterie). Nu e nevoie sã vã limitaţi la un singur obiect, puteţi menţiona mai multe.

Ȋn funcţie de rãspunsurile voastre, voi afla cât de bine mã cunoaşteţi. Iar cel mai inspirat comentariu va primi un voucher de reducere de 50% pentru produse din gama butoni si bijuterii de fantezie de la Luxury Gifts.

Concursul de desfãşoarã în perioada 12.11.2013- 01.12.2013


Articol scris în cadrul concursului SuperBlog 2013.

p.s.: concursul e pe bune, chiar daca e proba SuperBlog.

Comentarii

MikuMyuuki a spus…
O biblioteca privata, uriașă, cu multe rafturi și o mulțime de junk food. Cărți și junk food, ce poate fi mai divin?
<3
Unknown a spus…
http://warehousenails.com/p/2087/china-glaze-item-77072-empty-rack-144-pc cam asta:)
P. a spus…
Un pui de Ciobanesc corb.
Stefy a spus…
O geaca de piele, o pereche de bocanci tot de piele si cartea "Hotul de carti". Si o esarfa. Si o ciocolata. Asta e deja lista de cumparaturi.

Postări populare de pe acest blog

Proba 23. Tehnologia Philips, la picioarele tale

Proba 15. Cu sculele electrice potrivite, si tu poti fi un mester priceput!

Pãrându-mi rãu de adolescenţã