Pam-pam!

Pentru ca am o stare de rahat si nu am rabdare nici sa ma uit la un film, nici sa citesc, am inceput sa sap prin postari mai vechi si am gasit asta:

Eram convinsa, cand am scris-o, ca va veni o vreme cand voi face unele din lucrurile de pe lista. Am incercat sa gasesc lucruri profunde, care sa ma reprezinte, cand am intocmit lista, dar chiar si asa, stiam ca voi face macar cateva dintre ele,nu stiam care, desi pe moment, eram la fel de convinsa ca nu voi face.

Are sens?

Pentru mine, da. Niciodata sa nu spui niciodata. Pentru ca majoritatea deciziilor tin de conjunctura, iar conjunctura se schimba. Am uitat sa adaug pe lista, la vremea aia, mantra mea "niciodata nu voi fura iubitul prietenei celei mai bune!".

Ma amagesc, as face-o. Nu as face-o intr-o conjunctura nevinovata, dar daca prietena cea mai buna nu ar fi la fel de corecta ca mine, nu ar avea aceeasi mantra, si ar porni un razboi, de unde sa stiu eu ce mecanisme s-ar activa atunci si ce ar declansa lupta?

Acum spun ca n-as face-o, dar niciodata sa nu spui niciodata.

Aaaa, si poate va zic pana la final si ce anume de pe lista am incalcat.

Nu o sã merg ȋn altã staţiune ȋn afarã de Vamã.

    Pam-pam! 
     Daca ajung la mare anul asta, nu mai vreau in Vama. Adica mi-as dori sa merg in Vama, dar e scumpa in draci, de la drum (aia cativa km in plus inseamna vreo 15 lei la maxi-taxi), cazare, mancare, bautura, TOT. Scumpa si plina de pitzi. Oricat de dor mi-ar fi de Pirati si de mancarea de la Mitocanu', bugetul meu, care e atat de mic, incat uneori devine invizibil, nu ma lasa in Vama.

    Si cred ca stiu care e urmatorul lucru de pe lista pe care il voi incalca. Am asa un feeling...


         


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Proba 23. Tehnologia Philips, la picioarele tale

Proba 15. Cu sculele electrice potrivite, si tu poti fi un mester priceput!

Pãrându-mi rãu de adolescenţã