Singura (in alta/a)casa

Mi-e dor sa mai raman singura acasa, dar asa, pe o serioada lunga, ca asta-vara, vreo 2-3 saptamani.
Mi-e dor sa dorm fara sa ma deranjeze nimeni, sa stiu ca daca vreau sa ma apuc de fund si sa sar in sus in timp ce cant imnul national nu deranjez pe nimeni, sa fac curat fara sa vina cineva in urma sa faca mizerie, sau invers, sa nu fac curat daca n-am chef.

De fapt, cred ca e o dorinta a mea sa locuiesc singura. As vrea, la anu', dupa ce termin facultatea, daca imi gasesc un job calumea, sa ma mut singura. Sau cu o prietena.(Miku?) Dar daca as sta cu o prietena, tot nu as avea libertatea sa fac(sau sa nu fac) lucrurile de care am vorbit mai sus.

Si atunci? Si atunci, nu stiu ce vreau, de ce vreau, dar cred doar ca vreau sa plec de acasa. Si nu inteleg de ce, pentru ca la mine acasa lucrurile sunt ok. Cu mama ma inteleg bine, nici bunica'mea nu ma mai calca pe nervi...Deci de ce vreau sa plec? Habar n-am. Poate e o dorinta de a schimba ceva la viata mea, si m-am legat de asta.

Are sens ce spun? Pentru ca si pentru mine lucrurile sunt cam confuze...

Comentarii

Unknown a spus…
Are sens. Nu cred ca are de ce sa te ingrijoreze aceasta dorinta. E urmatorul pas, e pentru tine, pentru a trai confortul tau, placerea ta, independenta ta. Pare doar un alt pas firesc al maturitatii, un pas in care iti demonstrezi ca poti sa stai si singura.


Bine, e posibil sa simti asta acum si datorita faptului ca ai nevoie de o vacanta, de o perioada in care sa fii tu cu tine, ceva ce pare sa ii lipseasca cu desavarsire in ultima vreme. Daca este asa, trebuie sa iti aloci zilnic cateva minutele bune, doar ptr tine. Sa te deconectezi total de tot ce e in jurul tau, sa fie momentul tau. Si astfel poate mai compensezi dorinta asta. :)


Te pup.
Ramona a spus…
Stii ca nu pot sa imi aloc acele minute, iti zic in privat ce s-a intamplat cu "camera" mea.
p.s.: as putea sa si sa fiu doar eu cu tine, nu neaparat eu cu mine, ca nu m-ar deranja.:D
Unknown a spus…
:) Oh, ce frumos, mi-ai gadilat putin egoul. :) Pai, sa-mi povestesti. Cat despre ieri, am vazut ca m-ai sunat, dar dormeam ca un prunc. De dimineata era 7, nu te-am sunat si acum is la serviciu. Sper sa te sun cat mai curand. :) Te pupacesc.

Te pupacesc tare. Iti simt lipsa . :)

Postări populare de pe acest blog

Proba 23. Tehnologia Philips, la picioarele tale

Proba 15. Cu sculele electrice potrivite, si tu poti fi un mester priceput!

Pãrându-mi rãu de adolescenţã