Eu n-am vise ca toti oamenii...

Azi-noapte am visat ca mi-am omorat toti prietenii. Vorba lui M.: "care prieteni, ca parca ziceai ca nu ai prieteni?". :)) Am. Chiar am. Dar omu', cand e deprimat, mai vorbeste si aiurea.

Cred ca a fost o modalitate subtila a inconstientului meu de a-mi arata ca am prieteni, sa nu ma mai simt asa singura si dezolata. Bine, de ce i-am omorat, nu stiu. Nu i-am omorat practic, i-am convins sa faca ceva care i-a omorat. Tot aia. Desi in vis, eu nu eram sigura ca ei o sa moara daca fac acel lucru. Dar aveam o banuiala.

Prima a fost S. Eram la frate'miu in bucatarie si i-am propus sa ne urcam pe fereastra si sa ne lasam sa alunecam pe peretele blocului, ca  pe topogan. De la etajul 8. A acceptat. "Tu prima!", i-am zis, si vuuuum, dusa a fost.

Dupa aia a fost B. Nu mai stiu exact ce i-am propus sa faca, dar am hacuit-o si pe ea.

Dupa aia a venit Miku. Si exact cand planuiam moduri creative de a o ucide si pe ea, m-am trezit.

Atunci cand visam, inconstientul nostru ne transmite informatii utile, ne arata lucruri pe care nu le vedem cand suntem treji. Visul asta mi-a aratat ca desi nu 100% voit, eu ucid prieteniile, eu indepartez prietenii. Cu toate ca, la fel ca in vis, nu sunt convinsa ca actiunile mele ii vor indeparta, am o banuiala. In vis ziceam "lasa ca nu pateste nimic daca face asta, dar undeva, la un nivel mai profund, stiam ca va pati". Cam asa si in realitate.

E posibil ca visul sa aibe si alte interpretari, dar momentan atat pot eu sa vad.

Comentarii

MikuMyuuki a spus…
Nu creeeeeeeeeeeeed=)))))
Ce vise ai si, mai copila:))
Pacat ca te-ai trezit, eram curioasa ce o sa-mi faci:)) Nud e alta, dar sa stiu sa ma pazesc. Lasa, ca nu e asa. Prieteniile rezista. Punct.
>:D<

Postări populare de pe acest blog

Proba 23. Tehnologia Philips, la picioarele tale

Proba 15. Cu sculele electrice potrivite, si tu poti fi un mester priceput!

Pãrându-mi rãu de adolescenţã