Proba 7. Gentile reimaginate

Astãzi vã voi prezenta 7 moduri în care poţi folosi o geantã Reeija. Ȋn afarã de cel evident, de pãstrare a obiectelor necesare sau nenecesare a unei femei, purtatã pe umãr.

1. Geanta- portfard.
De obicei, folosesc genţile micuţe pe care nu le mai port pe post de portfard. Desfac acea curea care se foloseşte pentru a purta geanta pe umãr, îmi pun câteva farduri înauntru şi…voila! Am un portfard drãguţ şi ingenios.

2. Geanta- copertã
Am avut odatã o geantã care începuse sã se desfacã pe la cusãturi. Cusutul este unul dintre anti-talentele mele, aşa cã m-am hotãrât sã o desfac de tot, sã vãd ce fac cu ea. Am reuşit sã o transform în copertã pentru carte. Am şi închis-o cu cureaua. Asta mi-a amintit de volumele frumos legate în piele despre care vorbea Eliade în Memoriile sale.

3. Geanta-port-pisici
O prietenã a trebuit sã meargã cu pisicuţa ei la medicul veterinar, şi cum nu avea cuşcã, s-a gândit, s-a rãsucit, pânã la urmã a bãgat-o în geantã şi a pornit la drum.

4. Geanta-tablou
Am o geantã din piele care are un imprimeu foarte frumos. Cu toate cã e foarte veche, mi-e greu sã renunţ la ea, pentru cã îmi place foarte mult. Dar mi-a venit o idee: decupez partea cu imprimeul, o lipesc pe un carton, o pun în ramã şi voi obţine un tablou inedit.

5. Geanta-bol
Acum ceva timp a trebuit sã fac o tragere la sorţi pentru blog, şi cum nu aveam la îndemânã un bol sau o cãciulã în care sã pun bileţelele, le-am bãgat în geantã şi am extras câştigãtorul de acolo.

6. Geanta-borsetã
Am avut o perioadã în care eram fascinatã de chestiile bãrbãteşti: purtam cãmãşi bãrbãteşti, foloseam pe furiş parfumul lui frate-miu (sper sã nu citeascã articolul ãsta) şi îmi doream o borsetã. Atunci când îmi doresc ceva şi sunt întrebatã “şi când vrei asta?”, rãspunsul meu variazã între “acum” şi “ieri”. Pânã sã ajung sã îmi cumpãr o borsetã, mi-a venit o idee genialã (sunt şi foarte modestã pe deasupra, am uitat sã vã spun). Am desfãcut cureaua unei genţi dintr-o parte, am trecut-o prin gãicile blugilor, apoi am prins-o la loc, am ajustat-o ca sã stea strânsã pe talie şi am obţinut borseta pe care mi-o doream.

7. Covoraş din curelele genţilor vechi.

Dacã aş coase una lângã alta toate curelele genţilor mele vechi, ar rezulta un covoraş pe cinste.

Articol scris in cadrul concursului SuperBlog 2013
Sursa foto: http://reeija.ro/

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Proba 23. Tehnologia Philips, la picioarele tale

Proba 15. Cu sculele electrice potrivite, si tu poti fi un mester priceput!

Pãrându-mi rãu de adolescenţã